Kylmä kiireinen kevät

Vuosi alako kiireellisesti,kutsu Dortmundin erämessuille tammi-helmikuun vaihteessa, pani arkipäiviin vipinää. Matkasuunnitelmat/yöpymiset viikoksi, ja uusien tuote-esitteiden suunnittelu ja painattaminen, sekä tuotteiden tekeminen. Siinäpä oli ajottain pientä kaaosta, mutta niistä, ja Saksan reissusta selevittiin kunnialla takaisin.Pariviikkoa reissun jaläkeen on vähä niin ku tollonkoppina, mutta pikku hilijaa pääsee arkirytmiin, ja rupiaa muisteleen mitä sielä messuilla oli, ja näki. Aina tällaisilta kansainvälisiltä messuilta saa jotain uutta esim.kontakteja, ystäviä ja ideoita tekemiseen.

Uudet nettisivut ja verkkokaupan perustaminen, sekä sen ylläpito ja päivittäminen on oma mailmansa tällaiselle ei "nörtille",siinä sitä on opettelemista, mutta sekin alkaa pikkuhiljaa sujua.

Oulaisten Weteraanikonepäivillä 7-9.07 minulla oli  näyttely.  Kivipuukkoja, sekä luukaiverruksia noin 90 kpl, lisäksi  työnäytöksiä luukaivertamisesta. Näyttelyesineiden pakkaaminen, esille laittaminen, ja purkaminen, on aina yhtä kovaa hommaa, josta palautuminen kestää aina muutaman päivän.

Mutta kuitenkin jokainen uusi näyttely tai tapahtuma jossa olen ollut mukana antaa tällaiselle itseoppineelle aina uusia ideoita, ja intoa kehittää tuotteita ja samalla itseään.