Esko Heikkinen valmistaa käsintehdyt puukot ja lahjapuukot 40 vuoden kokemuksella, mittatilaustyönä tai tutustu valmiisiin malleihin.

 

Esko Heikkinen valmistaa lahjapuukot käsityönä 40 vuoden kokemuksella. Nettikaupasta löydät valmiita malleja tai tehdään puukko mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Esko Heikkinen valmistaa käsintehdyt puukot 40 vuoden kokemuksella. Nettikaupasta löytyy puukkojen lisäksi myös puukkotarvikkeet.korutarvikkeet2

 

 

Kalajoen Hiekkasärkillä toimiva Design Esko Heikkinen jatkaa "Jallu" Jalmari Heikkisen käsityöperinteitä.
”Työstän puuta, luuta, kiveä sekä erilaisia metalleja, kaiverran mielelläni erilaisia eläinhahmoja, kotikoirista villieläimiin”.
Esko on tunnettu puukontekijä kotimaassa ja ulkomailla. Kokemusta on useista näyttelyistä ympäri Eurooppaa. Käsintehdyt puukot ovat uniikkikappaleita ja niillä on keräilyarvoa.
 
Puukkoja tehdään myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan, usein nämä lahjapuukot menevät liikelahjaksi tai merkkipäivälahjaksi. Valmiita malleja löytyy runsaasti, kuten kojamopuukko ja kuksapuukko.
 
Nettikaupassa myynnissä myös puukkotarvikkeet, kuten taotut puukonterät, puukon kahvamateriaalit ja puukon valuhelat.
 
Esko on työstänyt kiviä 40 vuotta ja puukkojen lisäksi on syntynyt myös persoonallisia koruja, joten nettikaupasta löydät myös käsintehdyt korut ja korutarvikkeet.
 

 

Ajankohtaista

Lue uusin blogikirjoitus
 
Kivi ja Luukaiverrus
Olen ihte alottanu puukkojen tekemisen kivestä, menny tavallaan niiku perse eellä puuhun. Elikkä tein ensimmäiset kolomekymmentä puukkua...
 
Pokasaha
"Jallu" Jalmari Heikkinen oli armoton työmies, muistan niin elävästi kun hihettiin kavereitten kans pikkukalliolle tekehen kimejä toisille...