Esko Heikkinen valmistaa käsintehdyt puukot ja lahjapuukot 40 vuoden kokemuksella. Ammattilaiselta onnistuu käsintehty puukko ja kaiverrus puukkoon sekä paljon muuta.

 

Esko Heikkinen valmistaa lahjapuukot käsityönä 40 vuoden kokemuksella. Nettikaupasta löydät valmiita malleja tai tehdään puukko mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Esko Heikkinen valmistaa käsintehdyt puukot 40 vuoden kokemuksella. Nettikaupasta löytyy puukkojen lisäksi myös puukkotarvikkeet.korutarvikkeet2

 

 

Kalajoen Hiekkasärkillä toimiva Design Esko Heikkinen jatkaa "Jallu" Jalmari Heikkisen käsityöperinteitä.
”Työstän puuta, luuta, kiveä sekä erilaisia metalleja, kaiverran mielelläni erilaisia eläinhahmoja, kotikoirista villieläimiin”.
Esko on tunnettu puukontekijä kotimaassa ja ulkomailla. Kokemusta on useista näyttelyistä ympäri Eurooppaa. Käsintehdyt puukot ovat uniikkikappaleita ja niillä on keräilyarvoa.
 
Puukkoja tehdään myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan, usein nämä lahjapuukot menevät liikelahjaksi tai merkkipäivälahjaksi. Valmiita malleja löytyy runsaasti, kuten kojamopuukkokuksapuukko ja metsästyspuukko.

Puukkopaja myymälästä  voi myös itse käydä valitsemassa mieleiset tarvikkeet
 
Nettikaupassa myynnissä myös puukkotarvikkeet, kuten taotut puukonterät, puukon kahvamateriaalit,Raidanjuuripahkaa,Visakoivua,Ebenholtsia,Gagaattia ym.ym. puukon helamallit  suunnittelen ja kaiverran itse vahasta jonka jälkeen ne valetaan hopeasta tai messingistä
 
Esko on työstänyt kiviä ja keräillyt Mineraaleja 40 vuotta puukkojen lisäksi on syntynyt myös persoonallisia koruja, joten nettikaupasta löydät myös kellonosatkäsintehdyt Design korut, Hiotut kivet ja korutarvikkeet sekä vanhoja puukkoja ja Linkkuveitsiä Ym.Ym.

Uutuudet 

Kultahippu korut, riipuksia ja korvakoruja granaatilla ja ilman

 

 

 

 

Ajankohtaista

Uusia tarvikkeita valikoimassa, muun muassa kuksa-aihio tee-se-itse -miehille ja -naisille. Kuksan tai kuksapuukon valmistukseen. korujen valmistukseen on tullut paljon lisää hopea valupohjia mm uusia sormusmalleja  sekä korviksia.


 

Lue uusin blogikirjoitus
 
Puukon tekeminen
Alotan aina puukon tekemisen materiaalin valinnalla, jos teen puukon visakoivusta, laatu pittää aatella tulevan käyttötarkoituksen mukkaan. 
 
Kivi ja Luukaiverrus
Olen ihte alottanu puukkojen tekemisen kivestä, menny tavallaan niiku perse eellä puuhun. Elikkä tein ensimmäiset kolomekymmentä puukkua...
 
Pokasaha
"Jallu" Jalmari Heikkinen oli armoton työmies, muistan niin elävästi kun hihettiin kavereitten kans pikkukalliolle tekehen kimejä toisille...